Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0432 451 25 50
Belgegeçer : 0432 451 25 50
WEB https://muradiyeoe.meb.k12.tr
Adres : YENİ ŞEHİR MAHALLESİ HASTANE CADESİ NO48 MURADİYE DEVLET HASTANESİ YANI MURADİYE/VAN
VİZYON : Hizmet verdiğimiz alanlarda gelişmeleri takip ederek, Öğretmenlerimize ve yakınlarına kaliteden ödün vermeden Muradiye Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu olarak paydaşlarımızca özlenen ve beklenen Öğretmen evi olmayı hedeflemek...
MİSYON : Ülkemize hizmette ana yapı taşlarından öğretmenlerimizin, çalışma saatleri dışında kalan zamanlarında; kimi zaman meslektaşlarıyla kimi zaman yakınlarıyla dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri çağdaş,dinamik, modern bir hizmet merkezi sunmak ve dahil olduğumuz işletmenin amaçları doğrultusunda birikimimizi üretim ve hizmete dönüştürmek. Gelişmemizin ve iyi hizmet vermenin altı temel maddesini ilke olarak kabul ettik.
BAŞARILAR : 0

Otel Odası :19